Personvernerklæring

Vi antar at du sikkert ønsker vite hvordan vi behandler din personlige informasjon. Dette forklarer vi nedenfor. Hvis du har spørsmål etter å ha lest denne siden, så gi oss beskjed om dette via vår Kundeservice.

Hvordan behandler vi informasjonen din?

Når du besøker nettsiden vår, gjenkjenner ikke nettserveren vår automatisk verken domenenavnet ditt eller e-postadressen din. Når du besøker nettsiden vår vår, beholder vi bare;
• e-postadressen din når du sender postmeldinger / spørsmål på nettsiden vår,
• e-postadressen din hvis du kommuniserer det til oss,
• domenet til andre nettsteder som du konsulterte for gå til nettstedet vårt,
• all informasjon som er knyttet til sidene du har besøkt på nettstedet vårt,
• all informasjon du gir frivillig (f.eks. søkeinformasjon og / eller registrering av nettsted).

Denne informasjonen brukes for å forbedre innholdet på nettstedet vårt. Informasjonen brukes kun internt, og gis ikke videre til andre organisasjoner for kommersielle formål. Vi har ikke forbindelser med tredjeparter for å dele informasjonen din.

Sikkerhet

Når vi overfører eller mottar dataene din på nettsiden vår, bruker vi alltid krypteringsteknologier som er anerkjent som godkjente standarder innen IT-sektoren. Hvis vi mottar eller overfører sensitiv informasjon som f.eks. økonomisk eller medisinsk informasjon, bruker vi en sikker server. Du vil bli informert i form av et skjermbilde som vises på nettstedet vårt (pop-up). Vi har implementert nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte tap av, misbruk eller endring av informasjon som vi mottar på nettstedet vårt.

Er informasjonen din feil eller har du andre spørsmål?

På forespørsel gir vi de som besøker nettstedet vårt tilgang til all informasjon vi har om dem. Hvis du ønsker å forbedre eller korrigere din personlige informasjon, må du gi oss beskjed om det. Hvis du mener at nettstedet vårt ikke er i overensstemmelse med vår personvernerklæring, må du kontakte oss via vår Kundeservice.

Kommunikasjon

Vi bruker informasjonen du har delt med oss til å sende deg periodisk post (i posten eller med e-post) om våre produkter og tjenester. Hvis du ikke ønsker å motta slik post, må du kontakte oss på adressen ovenfor eller stoppe abonnementet nederst i våre e-post oppdateringer. Vår bedrift vil kun ringe deg hvis det er nødvendig for å informere deg om bestillingene du har plassert online eller hvis vi har spørsmål om en annen forespørsel.

AS Scanor kan bruke informasjonen din til nye formål som ikke er dekket av vår gjeldende personvernerklæring. I så fall vil vi kontakte deg før vi bruker informasjonen din til disse nye formålene, for å varsle deg om endringene i forskriftene våre for beskyttelse av personinformasjon og for å gi deg muligheten til å ikke delta.