Vi er veldig stolte av å ha mottatt prisen «Platinum beste Managed Company»

Februar 2017

For syvende år på rad Elka Pieterman har fått prisen for «Best Managed Company» av Deloitte. Med dette kan vi kalle oss en av de få Platinum medlemmer.

Bakgrunn: gjøre selskapene bedre enn de allerede var, som er hensikten med den best Managed Companies konkurranse. Hvert år Deloitte er de på jakt etter de beste ledede selskaper. Derfor vurderer Deloitte selskaper på grunnlag av Business Maturity Model som har blitt utviklet i samarbeid med Universitetet i Utrecht. Denne modellen undersøker alle viktige organisatoriske dimensjoner, både internt og eksternt.

BMC-programmet ble organisert i år for
niende gang. I år var det ekstra
vurdering i forhold til den digitale fremtiden med
temaet: Connect the dots

Adrie van Eersel, administrerende direktør i Scanor A.S. forklarer: "Dette er " hot topic ", fordi vår verden blir stadig mer digital. Tenk om kunstig intelligens der smarte funksjoner tenker for oss og bli vår digitale assistent (f.eks Apples Siri ). Alt i vårt bomiljø blir "smart" og "koblet", og med Virtual Reality (f.eks. PokemonGO) flettes stadig verdener sammen. "

"Gjennom den digitale utviklingen, er personlig oppmerksomhet mer hellig og verdifull. For bedre å møte kravene til våre kunder, arbeider vi stadig med tverrfaglige team innen Scanor. Denne nye måten å arbeide på gjør at vi bedre og raskere kan svare på kundenes behov. I det siste året har vi derfor investert mer i omnikanal, med andre ord «linking clicks and bricks”. Vi har er et online team som sammen med våre kunder er på jakt etter en optimal presentasjon av tilbehør på nettet. I tillegg er våre IT spesialister tar vare på en sikker datautveksling via spesialkonstruerte feeds. Alt dette for å enkelt dele vår kunnskap om tilbehør og deler med våre kunder. "

Adrie van Eersel fortsetter: "Vår deltakelse i BMC programmet gir fokus og utløser interessante samtaler. Deloitte ikke bare spør om dagens situasjon, men også om den ønskede. Dette fører til nyttige diskusjoner og danner en klar visjon for vår fremtid»

"Fordi vi har deltatt i programmet i mange år nå, viser det at vi scorer bedre på de ulike søylene i Business Maturity Model.  Vi er velbalanserte og fungerer i gjennomsnitt på et høyt nivå. Men arbeidet er aldri gjort! Det er alltid rom for å forbedre og lære. Det er vårt fokus i denne raskt skiftende digitale verden! "

Vis alle nyheter